top rated

salade mix noten topper€ 4,99
€ 3,99 20% korting
Inclusief belasting

Heerlijk voor de extra crunch in alle salades! Boordevol zaden, noten en gedroogd fruit.

qty

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

 • Zonnebloempitten
  Gezonde pit die veel mineralen en vitamine bevat waarvan vitamine B en E in overloed aanwezig zijn. Daarnaast bestaat een zonnebloempit ook uit seleen. Dit draagt bij aan het herstellen van DNA-schade en is een van de krachtigste antioxidanten die er bestaat. 
 • Pompoenpitten
  Pompoenpitten verhogen je weerstand door de zink en ijzers die de pitjes bevatten. Hierdoor kun je je langer concentreren. Door de vele eiwitten krijg je veel energie en kun je makkelijker spiermassa aanmaken of behouden. 
 • Pijnboompitten
  Rijk aan enkelvoudige onverzadigde vetzuren die beschermen tegen hart- en vaatziekten. Pijnboompitten zijn goed voor de hersenen en longen en de vitamine K die de pijnboompitten bevatten zorgen voor stevigere botten en een betere bloeddoorstroming. 
 • Zongedroogde tomaat
  Zongedroogde tomaten bevatten kalium die een gezonde spierwerking ondersteunen. Zongedroogde tomaten dragen bij aan een normale werking van het immuunsysteem door vitamine B6, ijzer en zink.
 • Walnoten
  Walnoten zijn de gezondste noten die je kan eten. Wanneer je een te hoge bloeddruk of veel stress hebt is het aan te raden dagelijks een handje walnoten te eten. Daarnaast zijn ze ook nog is heel gezond door de omega-3 vetten en de vele vezels en vitamine. Walnoten hebben de meeste antioxidanten en gezonde onverzadigde vetten.
ABC-Noten
S#M#N#T#011

Specifieke referenties

Beoordeling

No customer reviews for the moment.

Write your review

salade mix noten topper

Heerlijk voor de extra crunch in alle salades! Boordevol zaden, noten en gedroogd fruit.

Write your review

11 ander product