top rated

transactie

Zendingen en retourzendingen

Verzend Kosten

 voor 17:00 besteld, dan worden ze op dezelfde dag gestuurd indien alle producten voorradig zijn. Na bestelling krijgt u een verzend bevestiging e-mail met een track & trace code om uw pakket te kunnen volgen. 

Verzendkosten voor levering binnen Nederland voor bestellingen onder de € 40 zijn € 1,95 

Verzendkosten voor levering naar België  voor bestellingen onder de € 40 zijn € 5,95, anders voor bestellingen boven de € 40, betaalt u € 1,95 voor verzendkosten

 Verzendkosten voor levering naar Duitsland voor bestellingen onder de € 40 zijn € 5,95, anders voor bestellingen boven de € 40, betaalt u € 1,95 voor verzendkosten.

Leveringen 

alle bestellingen op werk dagen van maandag tot en met vrijdag  voor 17:00 worden op de zelfde dag verzonden. voor leveringen binnen Nederland zou dat in de meeste gevallen de volgende dag bij u thuis geleverd worden. 

voor België en Duitland zou dat in de meeste gevallen wat langer duren, verwacht word dat het pakket 2 - 5 dagen bij u thuis geleverd worden .

Retour zendingen

retour zendingen kunnen naar verzonden worden naar 

Rigtersbleek-Aalten 4, A08,

7521 RB Enschede

Nederland 

graag bij retour verzending, eerst een email sturen naar info@nuces.nl, hier in graag vermelden u bestelling nummer en de redenen waarom u bestellen retour verzend.